ZA NOVU EVROLIGU: Evo koga će Zvezda dovesti iz inostranstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 16:02

ZA NOVU EVROLIGU: Evo koga će Zvezda dovesti iz inostranstva

Crveno-beli čekaju zvaničnu odluku.

Generalni menadžer Crvene zvezde Nemanja Vasiljević veruje da će crveno-beli učestvovati u Evroligi i naredne sezone.

- Nemamo zvaničnu informaciju, a nezvanično se govori da će učestvovati iste ekipe kao i ove godine. Međutim, dok to ne bude zvanično naš zadatak je da osvojimo ABA ligu kako bismo sigurno bili učesnici Evrolige i sledeće godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – rekao je Vailjević za Eurohoops.

Najavio je i promenu dvorane za narednus ezonu.

- Želimo da se prebacimo u “Arenu”. Već pravimo planove za prodaju karata. Što se sastava ekipe tiče, cilj je da dovedemo iskusne igrače iz inostranstva, a da baza kao i uvek budu srpski košarkaši. Nama je najvažnije da srce tima čine domaći igrači. Oni prave razliku, osećaju klub i grad na pravi način – jasan je Vasiljević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.