Vujošević zatrpao sajt Evrolige

Izvor: RTS, 16.Dec.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević zatrpao sajt Evrolige

Trener Partizan odgovarao je na poštu navijača na sajtu Evrolige, koji je preneo da je količina pitanja koji su poslali ljubitelji košarke iz Evrope najveća u poslednjih nekoliko sezona.

Najčešća pitanja upućena Vujoševiću, koja su na sajtu opisana kao "lavina", odnosila su se na način priprema, pronalazak mladih talenata i mentalnu pripremu za utakmice, a trener je kroz odgovore sebe opisao kao iracionalnu osobu, velikog navijača Partizana. Posetioci sajta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evrolige tražili su čak od Vujoševića i da im preporuči knjigu za čitanje.

"Možemo da pogrešno procenimo nečije košarkaške veštine, ali nemamo pravo da pogrešimo u proceni ko je prava osoba. U kvalitetnoj grupi ljudi uvek postoji dobra hemija, a Partizan je takva grupa", rekao je Vujošević u odgovoru na pitanje o atmosferi u ekipi.

Među pristiglom elektronskom pošlom našlo se i jedno pismo iz Argentine, od čoveka koji je rekao da je veliki ljubitelj srpske košarke i Partizana. 

 Jedan posetilac iz Francuske, koji se Evroligi zahvalio na "privilegiji" komunikacije sa trenerom, pitao je Vujoševića da li i dalje oseća pritisak pred bučnom publikom u Pioniru.

"Pre svake utakmice osećam tremu. Strah od poraza uvek je prisutan", rekao je trener crno-belih.

Jedan navijač iz Srbije pitao je Vujoševića da li će promeniti klub ili razmišlja da sa Partizanom potpiše neku vrstu doživotnog ugovora, prvog u košarci.

"Ako racionalnom razmislim, bilo bi bolje da menjam timove s vremena na vreme. Problem je, međutim, u tome što ja nisam racionalni čovek. Što se tiče doživotnog ugovora - plašim se toga. Mogao bi da bude prekratak", odgovorio je Vujošević.

Navijača iz Barselone zanimalo je kako vidi izazove velikih evropskih trenera i pitao je šefa stručnog štaba crno-belih da li bi mogao da vodi tim pun zvezda.

"Siguran sam da svaki istaknuti trener...radi zbog uspeha i napretka, ne zbog novca. Trener mora da ima emocija. Loše je kada trener svoj posao vidi kao obavezu. Najveći treneri, kao što su Janakis, Obradović i Mesina, rade svoj skupo plaćeni posao sa strašću. Ja radim isto to, samo za manje novca. Biću odan Partizanu dok god to ima nekog smisla", rekao je Vujošević.

Poslednje objavljeno pitanje odnosilo se na razloge trenerovog dugog boravka u Partizanu, odnosno da li su bučni i verni navijači ključni razlog.

"Ja sam jedan od njih, navijač Partizana. Iako je ovo moj posao, ja sam veliki partizanovac", rekao je Vujošević.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajt Evrolige zatrpan pitanjima za Vujoševića

Izvor: Mondo, 16.Dec.2008

Trener Partizan odgovarao je na poštu navijača na sajtu Evrolige, koji je preneo da je količina pitanja koji su poslali ljubitelji košarke iz Evrope 'najveća u poslednjih par sezona'

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.