Vujošević zadovoljan, Bogdanović lakše povređen

Izvor: RTS, 11.Apr.2014, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević zadovoljan, Bogdanović lakše povređen

Duško Vujošević rekao posle meča u Istanbulu da povreda Bogdana Bogdanović nije teže prirode. Trener crno-belih čestitao Galatasaraju prolaz u četvrtfinale Evrolige.

Duško Vujošević čestitao je Galatasaraju prolaz u četvrtfinale Evrolige i istakao da povreda Bogdana Bogdanovića nije teže prirode.

"Pobeda koja Galatasaraju znači plasman u najboljih osam. Oni su bili izuzetno motivisani, hala ispunjena do poslednjeg mesta, fanatična publika, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čestitam im na pobedi i plasmanu u osam najboljih u Evropi. Velika zasluga pripada i mom kolegi treneru Atamanu. Očigledno ova odlična publika ima ono što zaslužuje kroz ovaj tim", rekao je Vujošević posle meča u Istanbulu.

Vujošević se potom osvrnuo i na izostanak Đorđa Gagića, kao i na povredu Bogdana Bogdanovića.

"Gagić nije bio u timu zbog lakše povrede i mislim da je povreda Bogdanovića, do koje je došlo na kraju utakmice, isto lakše prirode i to je jedino što nije dobro večeras. U suštini smo zadovoljni. Utakmicu smo odigrali borbeno sa željom da ostavimo dobar utisak, sa željom da dobijemo njih i u ovakvom meču, kada to nama ništa ne znači što se tiče plasmana. Međutim, vrlo nam je stalo da branimo rejting i da na dostojan način reprezentujemo boje svog kluba. Bilo je i nekih grešaka koje su uputstvo za ono što treba raditi na treninzima za utakmice koje predstoje", istakao je Duško Vujošević.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vujošević: "Bogdanović lakše povređen"

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2014

Trener crno-belih je istakao da je posle meča u Istanbulu da je zadovoljan viđenim, ali i objasnio da su povrede Gagića i Bogdanovića lakše prirode.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.