Vujošević na razgovoru kod predsednika CSKA

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević na razgovoru kod predsednika CSKA

Duško Vujošević, trener moskovskog CSKA, imao je razgovor sa predsednikom kluba Andrejem Valutinom u četiri oka, posle katastrofalnog poraza u Valensiji u trećem kolu Evrolige (82:57).

"Armejci" su doživeli najteži poraz u prethodnih 13 godina, i čvrsto drže "fenjer" grupe D, sa sva tri poraza.

- CSKA ne igra u skladu sa svojim renomeom. Nismo delovali kao ekipa, svako je igrao za sebe, a alibi nam ne može biti ni veliki broj pobreda. Izvinjavam >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se navijačima - grmeo je Valutin.

EL: Ivković ponizio Unikahu, debakl CSKA

Dule zove Novicu

EL: Željko bolji od Duleta

Rus nije želeo da da direktan odogovr na pitanje ruskih pripadnika "sedme sile" - da li će Vujoševiću biti ukazana još jedna šansa.

- Nismo klub koji može u nedogled da čeka na rezultate i ne smemo sebi da dozvolimo da gubimo poene zarad nekih ciljeva. Ipak, lako je menjati, ali nije dobro to činiti brzopleto. Razgovaraćemo još jednom, dobro izanalizirati celu situaciju. Nema mesta emocijama, problem je ozbiljan - zaključio je Valutin.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.