Vujošević: Sramotno suđenje, neka se Evroliga zapita kuda ovo vodi

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Nov.2013, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Sramotno suđenje, neka se Evroliga zapita kuda ovo vodi

Trener Partizana Duško Vujošević bio je rezigniram suđenjem na meču sa Fenerbačeom. Konferenciju za novinare je počeo analizom meča, ali je brzo prešao na arbitre:
(FOTO: N. Negovanović)
Čestitam treneru Fenerbahčea na pobedi. Drugo poluvreme su odigrali jako dobro, otvorili i realizovali šuteve i zatvorili naše, jer se radi se o veoma kvalitetnoj ekipi. Zadovoljan sam mojom ekipom u prvom poluvremenu.
O arbitraži, Partizanov trener, koji je isključen zbog dve tehničke greške u trećoj četvrtini, je naglasio:
Fenerbahče je veliki protivnik, i ne znam zašto im je bila potrebna organizovana pomoć sudija, posebno Španca Peresa. To mu nije prvi put, jer sećam ga se kad je reprezentaciji Crne Gore sudio loše, znam ga odatle. Ne znam ko ga delegira, ali još je gori taj koji ga delegira. Ostala dvojica su ga ispratila, ali on nema puno veze sa košarkom. Imali su različit kriterijum, a traže strahopoštovanje. Ako se reaguje oni vas izbace napolje, postali su važniji i od trenera i od igrača. To je sramota. Onaj ko vodi Evroligu treba da se dobro zamisli u kom se pravcu to odvija. To nema veze sa procentom šuta Fenerbahčea u drugom poluvremenu, pametno su dolazili u neke situacije, ali ako je ikako moguće to i suđenje treba sagledati odvojeno.
Na pitanje da li je iskustvo gostiju presudilo, Vujošević se još jednom osvrnuo na sudije:
Mi nemamo taj kapacitet da igramo protiv Fenerbahčea i protiv ovakvih sudija. Imam dovoljno iskustva da ne pričam o sudijama dok se ne dođe u ovakvu situaciju, ali sad je u pitanju poštovanje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milosavljević: Veliki pad u 2. delu

Izvor: B92, 09.Nov.2013, 00:02

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević rekao je da je njegov tim doživeo "veliki pad" u drugom poluvremenu protiv Fenerbahčea...On je dodao da ekipa sada treba da se okrene sledećim mečevima..."Bila je teška utakmica, atmosfera je bila napeta, mnogo tehničkih grešaka, ali smo bez obzira na to...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.