Vojislav Stojanović, prošlogodišnji MVP Evrolige, odbio da potpiše ugovor sa Zvezdom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2015, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojislav Stojanović, prošlogodišnji MVP Evrolige, odbio da potpiše ugovor sa Zvezdom (VIDEO)

Slobodan Klipa je jednom prilikom za naš sajt rekao da je Vojislav Stojanović "ratnik kakav se retko viđa"

Veliki talenat. Ratnik kakav se retko viđa. Velika nada srpske košarke...

To su samo neki od atributa koji su se pripisivali Vojislavu Stojanoviću, košarkašu FMP-a, koji je odbio ponudu da potpiše profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom. Prema nekim pretpostavkama, želja je da ima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << veću minutažu, kako bi stekao više iskustva.

Stojanović je igrao za Zvezdine juniorske selekcije , a prošle godine je čak bio MVP Evrolige kada su crveno-beli u Madridu osvojili pehar. I ove sezone je bio najbolji igrač ekipe koja se plasirala na završni turnir.

O njemu je za MOZZART Sport govorio i njegov trener u juniorskoj selekciji Slobodan Klipa.

"Voja Stojanović je čudo! Momak koji ima neverovatnu harizmu, mentalitet pravog šampiona i pobednika. Vredan je momak, uvek dolazi ranije i ostaje kasnije kako bi vežbao i sebe usavršavao. Razlikuje se od ostalih momaka svog godišta, ima mnogo snage, korpulentan je, razume košarku i jako je inteligentan. On sa svojom građom takođe može da igra plejmejkera, uz to je dobar šuter, ume da se snađe u svakoj situaciji i preuzme svakog protivnika. Zaista je neverovatan. A taj pobednički mentalitet koji poseduje tera ga da uvek gura napred i da se takmiči protiv starijih od sebe", rekao je Klipa u martu.

Stojanović je u FMP-u ove sezone prosečno beležio 6,5 poena, tri skoka i asistenciju po meču.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.