Vodavoda zvanični partner Evrolige i Evrokupa

Izvor: B92, 23.Okt.2017, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vodavoda" zvanični partner Evrolige i Evrokupa

Srpska kompanija Vodavoda saopštila je da će u naredne tri sezone Evrolige biće zvanični partner i oficijelna voda košarkaške Evrolige i Evrokupa.

Kao deo ovog ugovora, Vodavoda će proizvesti specijalnu liniju vode za svaki klub koji učestvuje u Evroligi i Evrokupu.

Svaka flašica iz specijalne serije imaće na sebi grb tog kluba i Evrolige.

"Zadovoljni smo što je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vodavoda odlučila da postane naš zvanični partner i to baš sada kada će sve oči biti uprte u Srbiju, kao domaćina fajnal-fora Evrolige 2018. godine", rekao je generalni direktor za razvoj poslovanja Evrolige Roser Kveralto.

On je dodao da je "Vodavoda prirodna i ukusna, visokokvalitetna, pakovana je u atraktivne i praktične boce, što odgovara visokim standardima Evrolige i naš sporazum može pomoći ovoj vodi da osvoji nova tržišta".

Kreator brenda Vodavoda Vojin Djordjević rekao je da mu je čast što je postignut dogovor s "prestižnom sportskom organizacijom".

"Čast nam je što smo postali deo tako ugledne i poznate sportske porodice. Verujemo da će Vodavoda biti pouzdan plejmejker svake sezone i da će doprineti velikim sportskim dostignućima Evrolige i svih klubova. Svi znaju da je Srbija zemlja košarke, a nama je posebno drago što sada pokazujemo da je Srbija zemlja zdrave i kvalitetne vode i što ova dva naša brenda koračaju jedan uz drugog", rekao je Đorđević.

Vodavoda je jedina flaširana arteška voda u Srbiji i dolazi sa izvora u Banji Vrujci, sa dubine od 605 metara, navela je kompanija Vodavoda.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.