Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2020, 09:39

Virtus ne odustaje od Evrolige: Ako neko otkaže učešće, mi smo spremni da igramo

Javio se direktor Baraldi i prokomentarisao to što će njegov tim i naredne sezone igrati Evrokup

Direktor Virtusa Luka Baraldi izjavio je da je odluka Evrolige da zadrži 18 timova iz ove sezone za sledeću - očekivana.

On je govorio za list La Repubblica i istakao da je Virtus spreman da igra Evroligu ukoliko neko od 18 timova koji imaju pravo na nastup otkaže svoje učešće.

Ipak, malo je verovatno da će se nešto tako dogoditi...

"Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iznenađen. Rekao sam pre dva meseca da će sezona biti otkazana i evo šta se dogodilo. Bilo je ispravno sačekati i prekinuti sezonu. Evroliga je odlično uradila što je prekinula sezonu, dok u Italiji nije sve urađeno kako treba. Šampionat Serije A je mogao da se odigra. Šteta. Pamtićemo ovu godinu kao ukletu", rekao je Baraldi.

Nadaju se u Bolonji da bi mogli da dođu do Evrolige ako neki od timova odustane. I zato su već podneli aplikaciju za to mesto ako se ono eventualno otvori.

"Potvrda da će istih 18 timova igrati sledeće sezone je očekivana. Sada da vidimo da li će tih 18 timova želeti da igra. Panatinaikos, kako je pisano, izrazio je neke sumnje. Ako svih 18 timova potvrdi da će igrati, onda nemamo šanse. Već smo popunili aplikaciju da nas uzmu u razmatranje u slučaju da neko odustane od Evrolige", rekao je Baraldi.

Sledeća sezona?

"Računali smo da će biti Evroliga, ali moramo smo da se zaustavimo. To će doneti manje prihode, manja ulaganja i manji budžet", istakao je Baraldi.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.