Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jul.2023, 05:30

Virtus i Bajern spremaju trejd

Virtus i Bajern Minhen rade na razmeni između Ismaela Baka i Fredija Gilespija, piše „Republika Bolonja“.
Bako je ove sezone Evrolige zabeležio 6,1 poen i 2,7 skokova sa Virtusom, Gilespi je sa Bajernom prosečno beležio 4,3 poena i šest skokova u Evroligi.
Obe ekipe su bile daleko od konkurencije za top 8 Evrolige, takođe su ostale bez trofeja u domaćem prvenstvu, s tim što je Virtus dogurao do finala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << gde je poražen od Olimpije Milano.
Virtus namerava da sreže budžet i kreira se sastav u skladu sa tim potrebama. Nove klubove su našli Niko Manion, Semi Odželej i Mam Žaite. Petorici igrača je istekao ugovor, među kojimaje i Miloš Teodosić.
Što se tiče Bajerna, odlaskom Andree Trinkijerija i stupanjem Pabla Lasa na klupu se dešavaju očekivane promene u timu u skladu sa statusom igrača i ukusom trenera. Nove potpise i imena koja napuštaju Bajern možete pogledati OVDE.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.