Vilijams-Gos: Nisam video ništa slično

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 00:21

Vilijams-Gos: Nisam video ništa slično

Košarkaši Reala plasirali su se na turnir završne četvorke Evrolige.

Posle pobede nad Partizanom u petom susretu od 98:94, izabranici trenera Ćus Matea će igrati u Litvaniji od 19. do 21. maja.

Jedan od zaslužnijih za veliki preokret u petoj itakmici bio je Amerikanac Najdžel Vilijams Gos koji je postigao deset poena.

"Ostali smo koncentrisani, verovali u čudo i kada smo gubili, igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našu igru i nismo previše padali, ali ni leteli visoko. Igrali smo 40 minuta i izvukli tri pobede. Preokret u seriji? Nisam video ništa slično. Bila je ovo utakmica neverovatnih serija, izuzetno važna. Blagosloven sam što sam deo ovog tima i organizacije, kao i večerašnje utakmice", rekao je Gos.

Real je nadoknadio veliki zaostatak iz prvog poluvremena.

"Dogovor je bio da idemo posed po posed, da ne pokušavamo odjednom sve da nadoknadimo jer tako stvari brzo krenu nizbrdo. Ostali smo staloženi, išli napad po napad i pronašli put. Znali smo da u trećoj utakmici moramo da se izborimo za četvrtu, svesni smo bili da će se i Dek vratiti, što je bila velika stvar za nas. Sa te dve pobede smo znali da ćemo se vratiti za majstoricu. Išli smo meč po meč i na kraju izveli to što smo planirali", zaključio je košarkaš Reala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tihi heroj Reala protiv Partizana Vilijams Gos oduševljen podvigom Kralja: Ništa slično nisam video!

Izvor: 24sedam.rs, 11.Maj.2023

Američki plejmejker odradio mnogima nevidljiv, ali ogroman posao u povratku Madriđana iz izgubljene pozicije

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.