Vezenkov: Defanzivo – naša najbolja partija

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 19:33

Vezenkov: Defanzivo – naša najbolja partija

Košarkaš Olimpijakosa i MVP Evrolige Saša Vezenkov bio je zadovoljan izdanjem svog tima u durgom polufvremenu polufinalna.

Grčki tim posle preokreta i sjajne treće četvrtine uspeo je da pobedi Monakao i zakaže finale Evrolige.

"Nismo ušli u meč koncentrisano, nismo bili agresivni i promašivali smo bacanja i zicere. Na poluvremenu smo rekli sebi da ovo nismo mi, da nismo zbog ovoga došli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovde. U napadu još možemo da se popravimo, ali defanzivno je ovo jedna od naših najboljih partija. Oni imaju tri veoma talentovana beka. Sjajni su u ofanzivnom skoku, ali smo ih zaustavili", rekao je Vezenkov.

Vezenkov je rekao da nema želju sa kojim rivalom će se susresti u finalu i da je važno da su svoj primarni cilj ostavrili.

U drugom polufinalu sastaju se Real i Barselona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.