Veliko priznanje Igoru Rakočeviću, Baskonija ne zaboravlja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2019, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko priznanje Igoru Rakočeviću, Baskonija ne zaboravlja! (foto)

Ima li većeg priznanja koje jedan klub može da dodeli nekom svom bivšem igraču?

Dres sa brojem osam, koji je Igor Rakočević nosio tokom tri godine nastupa za Baskoniju od večeras se nalazi pod svodovima dvorane ''Fernando Buesa'' i povučen je iz upotrebe pred utakmicu Evrolige između Baskonije i Real Madrida.

Isto priznanje zaslužio je i Serhi Vidal, čiji je dres takođe povučen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Igor Rakočević je tokom svoje igračke karijere dres Baskonije, tadašnje Taukeramike, nosio u periodu od 2006. do 2009. godine. U tom periodu je sa Taukeramikom osvojio titulu prvaka Španije 2008. godine, jedan trofej Kupa kralja, kao i tri Superkupa, a u dva navrata bio je najbolji strelac Evrolige.

-

❤️💙 LEGENDS ❤️💙@IgorRakocevic & @sergividal9 #GoazenBaskonia pic.twitter.com/j2Jx9QmeZ8

— Saski Baskonia (@Baskonia) December 19, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UŠAO U ISTORIJU: Rakočevićevu OSMICU više NIKO neće nositi! Počast na EVROLIGAŠKOJ utakmici

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019

Velika čast...U Baskoniji i zvanično više niko nikada neće nositi dres sa brojem osam koji je tokom karijere na svojim leđima nosio Igor Rakočević...Legendarnom srpskom košarkašu je ukazana velika čast i u četvrtak uveče je i zvanično njegov broj na dresu, sa njegovim prezimenom povučen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.