Velika pobeda Zvezde, Fenerbahče pao u Areni!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2019, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika pobeda Zvezde, Fenerbahče pao u Areni!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu ekipu Fenerbahčea 68:56 (15:16, 20:14, 16:13, 17:13) u 2. kolu Evrolige.

Tim Milana Tomića je, pred 16.879 gledalaca u Štark areni, ostvario prvi trijumf ove sezone u najjačem evropskom takmičenju i to nad jednim od favorita za osvajanje trofeja, predvođenim Željkom Obradovićem.

Srpski i regionalni šampion je skoro ceo meč bio u prednosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gosti iz Istanbula su pripretili u finišu, a onda je ključnu ulogu u oba pravca odigrao Mohamed Faje, blokadom nad Janom Veselim i bitnim poenima za veliku pobedu.

Najefikasniji na meču bio je Nando De Kolo iz Fenerbahčea sa 19 poena, a kod Zvezde su se najviše istakli Lorenco Braun sa 13 i po 11 Stratos Perperoglu i Džejms Gist.

Crveno-beli u narednom kolu Evrolige gostuju Makabiju u Tel Avivu 17. oktobra.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DELIJE, GIST JE SJAJNO RASPOLOŽEN PRED FENERBAHČE: Pogledajte kako se Amerikanac zabavlja u danu kada Crvena zvezda igra važan meč (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Okt.2019

Džejms Gist je doveden iz Panatimnaikosa kao veliko pojačanje Crvene zvezde, a da je zaista tako mogao bi da pokaže večeras protiv Fenerbahčea.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.