Velika noć za mladog srpskog košarkaša (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2019, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika noć za mladog srpskog košarkaša (video)

Pamtiće talentovani Aleksej Pokuševski večerašnji meč u Pireju do kraja života.

Utakmica 27. kola Evrolige između Olimpijakosa i Bajerna završena je ubedljivom pobedom domaćeg tima, a jedan od najvažnijih trenutaka na meču desio se u poslednjim stotinkama.

Pre nego što se sirena oglasila poslednji put na liniju penala kročio je talentovani Aleksej Pokuševski (17, 211 cm) koji je večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zabeležio prvi nastup na velikoj sceni.

Manje od minut proveo je talentovani srpski košarkaš na parketu, ali je to bilo dovoljno da zabeleži poen, asistenciju i dva skoka.

Nakon što je pogodio slobodno bacanje utakmica je završena, a saigrači su ćuškama čestitali Pokuševskom na debiju i prvom poenu u Evroligi.

Aleksej Pokusevski gets his first EuroLeague point for @olympiacosbc

What the game is all about 🙏 Congratulations 👊#GameON pic.twitter.com/okaw5GyQUm

— EuroLeague (@EuroLeague) 19. март 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.