Veče za pamćenje u Lionu - Fenjeraš Asvel srušio lidera Barselonu! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 23:39

Veče za pamćenje u Lionu - Fenjeraš Asvel srušio lidera Barselonu! (video)

Neverovatno 11. kolo Evrolige završeno je na najmanje očekivan način.

Košarkaši Asvela priredili su najprijatnije iznenađenje dosadašenjeg dela Evrolige pošto su u 11. kolu na domaćem terenu slavili protiv lidera Barselone 80:68 (25:19, 20:17, 20:17, 15:15).

O tome o kakvoj senzaciji je reč dovoljno svedoči podatak da je Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedini poraz ove sezone u Evroligi doživela od Zenita još 9. oktobra, a Asvel ukus pobede osetio samo protiv Baskonije početkom meseca.

Domaći tim je već na startu meča stigao do plus pet, a gosti iz Barselone su u ovom delu igre poveli samo u jednom trenutku.

Veoma dobru četvrtinu domaći tim je završio trojkom Šarla Kaudija za solidnih plus šest.

What a surprise in EuroLeague.

ASVEL Villeurbanne ends the winning streak of FC Barcelona.

Defense is the key for Parker's guys. Only 2/8 for 3 from Barça.#ASVEL #Villeurbanne #Parker #EuroLeague #Barça #FCB #Basketball #Baloncesto #Barcelona #Mirotic #EuroLega pic.twitter.com/5q2oDyzmk2

— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) November 27, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neverovatno " ASVEL "pregazio" Barselonu

Izvor: B92, 27.Nov.2020

Košarkaši ASVELa su rezultatom 80:68 pobedili Barselonu u 11. kolu Evrolige...ASVEL je posle sedam odigranih utakmica Evrolige imao samo jednu ostvarenu pobedu i u meču sa Barselonom nikako nisu bili favoriti...Ipak, francuski predstavnik je uspeo sve da iznenadi i da upiše jako vrednu pobedu broj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.