Vaterpolisti Partizana nadigrali Honved

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2009, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Partizana nadigrali Honved

BEOGRAD - Vaterpolisti Partizana savladali su večeras u Beogradu mađarski Honved sa 12:7 (1:0, 5:3 2:2, 4:2) i u drugom kolu Evrolige ostvarili drugu pobedu u Grupi C.

Stefan Mitrović je postigao tri gola za Partizan koliko i Marton Sivoš za Honved. Dvostruki strelci za crno-bele bili Milan Aleksić, Andrija Prlainović i Nikola Rađen, dok su po gol postigli i Živko Gocić, Duško Pijetlović i Vladimir Vujasinović.

Duel Partizana i Honveda bodovao se i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za regionalnu Interligu u kojoj su crno-beli ostvarili maksimalan učinak iz dosadašnjih pet utakmica.

Susret sa Honvedom Partizan je rešio u svoju korist bez većih problema, pošto je Gocićevim golom u prvoj četvrtini stekao vođstvo od 1:0, dok je u drugoj deonici preko Aleksića, Pijetlovića i Prlainović uvećao prednost na tri gola (4:1).

Prednost od dva do tri gola razlike Partizan je održavao do drugog poluvremena na čijem je početku vođstvo povisio i na 8:4.

Honved se, ipak, nije predao već u trećoj deonici i golovima Đerđa Marnica i Bulči Sekelja vratio se u igru, ali samo da bi u poslednjoj četvrtini i definitivno izgubio korak sa srpskim šampionom.

Partizan je protivnika dokrajčio pogocima Rađena i Mitrovića u poslednjoj deonici, pa je meč završen najvećom prednošću domaćih.

Crno-beli su u prvom kolu Evrolige u Budvi savladali Budvansku rivijeru, a u sledećem će 17. januara biti domaćini Olimpijakosu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.