Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Jan.2013, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Tako to radi Teo

Miloš Teodosić je često osporavan zbog ishitrenosti i potrošnje lopte, ali je bez sumnje jedan od najboljih plejmejkera Evrope. To je dokazao i na utakmici protiv Albe (75:57) kada je maestralnom asistencijom zaludio Berlince, ali i statističare Evrolige. Prosto nevjerovatno zvuči podatak da je Teodosić odigrao neki meč, a da na kraju nije imao nijednu asistenciju na svom kontu. Upravo to se dogodilo, bar prema statistici na zvaničnom sajtu Evrolige u duelu sa Albom u 2. kolu Top 16 faze. Ipak, srpski plej uspio je da ih "demantuje" i to ne običnom asistencijom, već pravom magijom, samo Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/kosarka/video-tako-to-radi-teo.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

EL: Teo uz 0 asistencija ima dodavanje kola

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2013

Srpski reprezentativac i košarkaš CSKA Miloš Teodosić na utakmici Evrolige koju su Moskovljani dobili protiv Albe sa 75:57, sjajnim dodavanjem je zavredio epitet proigravanja kola, iako u zvaničnoj statistici nema nijednu upisanu asistenciju...Magičan potez Miloša Teodosića.. ..Prosto neverovatno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.