VIDEO: MItrovićevo zakucavanje potez 20. kola Evrolige

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: MItrovićevo zakucavanje potez 20. kola Evrolige

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović muči se u ovoj sezoni, ali je protiv Panatinaikosa odigrao najbolji meč u Evroligi. Njegovo spektakularno zakucavanje na startu meča u "Pioniru" izabrano je za potez 20. kola evro elite.

Kod rezultata 11:0 za crveno-bele, polaganje Dženkinsa je zaustavljeno, lopta se odbila do Jovića, koji je sjajno proigrao krilnog centra srpskog šampiona koji je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << NBA stilu zakucao za trans na tribinama u hramu srpske košarke.

U Top 10 od srpskih igrača tu je i blokada Bogdanovića nad Šilbom i maestralna asistencija Raduljice na meču sa Realom.

Uživajte!
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potez kola - Mitrovo zakucavanje! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Jan.2017

Najbolji potez 20. kola Evrolige je zakucavanje Luke Mitrovića protiv Panatinaikosa, na asistenciju Stefana Jovića. Kapiten Zvezde je u reket utrčao iz drugog plana i snažno zakucao. Pogledajte i ostale atraktivne poteze!

Nastavak na Mondo...

EVROLIGA, TOP 10 POTEZA: ‘Plejmejker’ Raduljica i pobednički let Luke Mitrovića (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2017

Dvojica srpskih košarkaša našla su se na listi najlepših poteza 20. kola Evrolige, a pobedu je odneo kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović.. . Zakucavanje Luke Mitrovića protiv Panatinaikosa oduševilo je čak i ljude u Evroligi, te su ga proglasili za najbolji potez celokupnog 20. kola.. Džejms...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.