Uticaj Pepa Gvardiole na Duška Savanovića

Izvor: S media, 10.Maj.2011, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uticaj Pepa Gvardiole na Duška Savanovića

Košarkaš Valensije Duško Savanović oduševljen je stilom oblačenja trenera fudbalera Barselone Đozepa Gvardiole.

Savanović: MVP zvanje mačku o rep

EL: Real rastužio Pešića i briljantnog Savanovića

Gvardiola uveo zakon ćutanja na "Nou Kampu"

Gvardiola pravo iz bolnice na trening

– Ovo odelo koristim samo za svadbe i sahrane. Opeglao sam ga, sredio, kupio i novu kravatu. Slim, srebrna, Pepe Gvardiola je "bacio" tu modu. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Specijalno sam je kupio. Gvardiola utiče na moj stil - rekao je Duško Savanović.

Košarkaš Valensije je u Barseloni primio priznanje povodom izbora u drugu petorku Evrolige.

- Nije kliše kada kažem da je ovo velika čast. Ali, treba doći ovde i sledeće godine, jer u suprotnom će svi ovo zaboraviti. Pamtiću samo ja. Zato je glupo osećati se kao zvezda. Nikada nisam ni voleo te igrače. Zvezda je samo onaj koji pravi godinama rezultate. Dijamantidis! On može da se oseća kao zvezda, fascinantan igrač.

(Sportski žurnal)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.