Uključio se glavni sponzor Evrolige, hoće da finansira SVE do kraja!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 22:53

Uključio se glavni sponzor Evrolige, hoće da finansira SVE do kraja!

Postoje ozbiljne šanse da se sezona završi u Evroligi i Evrokupu, a odluka će biti doneta u ponedeljak.

Svi čekamo ponedeljak i odluku Evrolige o nastavku tog takmičenja i Evrokupa.

Do tada, informacija je da su se danas sastali kapiteni i veterani svakog kluba sa čelnicima Evrolige i uglavnom su svi zajedničkog stava da se sezona završi.

Sa druge strane, košarkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << portali prenose da se u trku za završnicu Evrolige uključuju još dva grada - Antalija i Istanbul.

Turska avio kompanija "Turkish airlines" je voljna da finansira celokupno održavanje završnice u jednom od ova dva grada.

Beograd, Atina, Kaunas, Viljnus i Ljubljana su se pojavljivali kao potencijalni organizatori završnice Evrolige.

Ponedeljak je taj dan, svi ga čekamo nestrpljivo.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rasplet Evrolige - Jednu stvar saznaćemo u ponedeljak, ali ne i onu najvažniju!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 14:45

Sutra ćemo videti hoće li se takmičenje nastaviti. Ali, i da bude prekinuto, niko još nije siguran kako će izgledati sastav naredne sezone....Posle sastanka sa igračima, Evroliga je sve dalje od raspleta na parketu. Iako generalni sponzor želi da finansira takmičenje do kraja, odnosno organizaciju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.