USKORO KREĆE IZGRADNJA NACIONALNOG STADIONA! Aleksandar Vučić otkrio ko zbog fudbala uskoro dolazi u Srbiju, osvrnuo se i na Evroligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 22:55

"USKORO KREĆE IZGRADNJA NACIONALNOG STADIONA!" Aleksandar Vučić otkrio ko zbog fudbala uskoro dolazi u Srbiju, osvrnuo se i na Evroligu

Predsednik Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji "Četvrtkom u 9" na prvom programu RTS-a.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je, tokom gostovanja na Radio-televiziji Srbije, istakao da novi stadioni koji se grade u našoj zemlji zadovoljavaju sve UEFA kriterijume.

- Jedan stadion će (predsednik evropske kuće fudbala) Aleksander Čeferin doći da otvori. On je Bog u UEFI i raduje se otvaranju stadiona. Kreće uskoro i izgradnja nacionalnog stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Vučić.

Istakao je da će nacionalni stadion biti novi centar grada.

- Za devet minuta ćete moći doći do stadiona sa Novog Beograda - rekao je predsednik Srbije.

Aleksandar Vučić je istakao tokom gostovanja na RTS-u da je Srbija zaslužila da ima dva predstavnika u Top 8 Evrolige i da je Crvena zvezda izgubila neke utakmice na nesrećan način.

Kaže da bi voleo da Argentinac Fakundo Kampaco ostane u Zvezdi, ali da je to pitanje za rukovostvo tima.

Naglasio je da KK Crvena zvezda ima višegodišnju dominaciju, ali je podsetio država pomaže oba naša dva najveća kluba, i Zvezdu i Partizan, i dodao da veruje da ćemo uskoro ponovo imati šampiona Evrope u košarci.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.