UDARIO NA EVROLIGU: Svi su ismejani zbog kazni na meču Real - Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 08:57

UDARIO NA EVROLIGU: Svi su ismejani zbog kazni na meču Real - Partizan

Nije želeo da prećuti.

Gazda Panatinaikosa Dimitris Janakopulos oštro je kritikovao Evroligu nakon što je po njemu blago kaznila Real Madridu i Partizanu posle tuče u Madridu.

Kontroverzni grčki bogataš, podsetio je na to da je kažnjen više od milion evra zbog svojih objava na Instagramu i nije zadovoljan zato što je Evroliga kaznila Real Madrid i Partizan sa po 50.000 evra, koje moraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da plate u narednih 30 dana. Uz to je i suspendovala je i četvoricu igrača. Krilni košarkaš Reala Gerson Jabusele odsustvovaće sa pet utakmica, Partizanov kapiten Kevin Panter sa dve, a centar crno-belih Matijas Lesor i krilni centar Reala Gabrijel Dek sa po jedne.

Grk je na svom Instagram profilu objavio sve što misli:

- Osoba sam koja je platila 300.000 evra zbog jedne objave na Instagramu, kada su turski navijači psovali moju porodicu, a ja odgovorio. Platio sam 120.000 evra jer nisam slušao Evroligu i sankciju disciplinskog sudije prema kojoj mi nije dozvolio da uđem u dvorane. Platio sam 1.700.000 evra ličnih, a ne klupskih kazni i to zbog mog Instagrama i zbog takozvanih uvreda na račun Evrolige. Kako bi trebalo da se osećam danas, kada je čitava evropska košarka ismejana širom sveta zbog onoga što se dogodilo na utakmici Reala i Partizana?"

"Šta bi sada trebalo da uradim? Kako bi trebalo da se osetim? Da li bilo ko u Evroligi razmišlja o tome? Da li disciplinski sudija razmišlja o tome? Kakvu mi poruku dajete? Da sledeći put ne bi trebalo da psujem, niti da ismevam, već bi trebalo da počnem da udaram ljude? Da li je to poruka koju želite da mi pošaljete današnjim kaznama? U vreme kada sam kažnjen, 250.000 ljudi je pratilo moj Instagram. Prema onome što znam, Evroligu gledaju milioni ljudi, desetine miliona - 20, 30, 50, 100 miliona, širom sveta. A vi kažnjavate igrače sa pet ili tri utakmice, a ja sam platio 1,7 miliona? Mislim da je nešto pogrešno u svemu ovome - dodao je kontroverzni Grk.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.