Turci imaju informacije, Delije će biti oduševljene!

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2020, 16:25

Turci imaju informacije, ''Delije'' će biti oduševljene!

Da li su u pravu? Nećemo dugo čekati na rasplet...

Još nepune dve nedelje ostalo je do konačne odluke Evrolige o sudbini prekinute sezone.

Kako je najavljeno, 24. maja bi trebalo da se definitivno odluči nastavlja li se sezona, a ako to ne bude bilo mogiće, procene mnogih su da će sastav Evrolige za sledeću sezonu biti kao i u još uvek aktuelnoj.

To znači da bi ABA ligu ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << predstavljala Crena zvezda, a na tu temu piše i poznati turski košarkaški novinar Fersu Jahjabejoglu, koji najavljuje da će Zvezda dobiti specijalnu pozivnicu od Evrolige da i sledeće godine učestvuje u elitnom evropskom takmičenju.

Ali, on se tu nije zaustavio, već je najavio i prvo Zvezdino pojačanje za narednu sezonu!

Navodno, to bi trebalo da bude Slovenac Jaka Blažič, koji iza sebe ima odličnu sezonu u Cedevita Olimpiji, ali njegove sjajne partije nisu pomogle Ljubljančanima da ostvare ovosezonske ciljeve.

Jaka Blažič će u junu napuniti 30 godina, a tokom karijere je od 2013. do 2015. godine, sa dosta uspeha nosio dres Crvene zvezde.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.