Tuga, poginuo Milton Palasio (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga, poginuo Milton Palasio (video)

Košarkaš koji je tokom svoje karijere nastupao i u Evroligi za Partizan je poginuo nakon udesa.

Milt Palasio je bio Partizanova uzdanica pod vođstvom Duleta Vujoševića, plejmejker koji je branio boje srpskog kluba u sezoni 2007/08 je bio jedan od najboljih u redovima srpskog kluba u Evroligi i domaćim takmičenjima i osvojio je tri trofeja.

Ovaj 41-godišnji košarkaš je preminuo, podlegao je povredama nakon što ga je udario automobil u Torontu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vozač je vozio automobil marke "Honda Civic".

Navodno su automobilu otkazale kočnice pre nego što je udario Palasija.

Kanadski konzulat je objavio da se radi o ovom košarkašu.



Man knocked down by vehicle in Toronto identified as American-Belizean basketball player Milt Palacio https://t.co/EkaK5zP4Ip via @Latest News 🥶😭😭

— M.Tasic (@MTasic2) November 22, 2019
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nove informacije stigle iz Amerike: Bivši košarkaš Partizana nije poginuo

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2019, 01:11

Nekadašnji košarkaš Partizana Milton Palasio nije poginuo u saobraćajnoj nesreći kao što je prvobitno bilo objavljeno Nekadašnji košarkaš Partizana Milton Palasio ipak nije preminuo u Torontu. Iako su prvobitne informacije lokalnog portala "CBTV" bile da je podlegao povredama...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.