Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2021, 19:20

Trinkijeri pred Zvezdu: Ne gledamo tabelu, fokusirani smo na meč u Beogradu

"Ova sezona Evrolige je fantastična"

Bio je Andrea Trinkijeri u fokusu danas zbog toga što potražuje od Partizana oko 700.000 evra, a već u utorak uveče vodiće utakmicu svog Bajerna na gostovanju Crvenoj zvezdi u Beogradu u okviru Evrolige.

Bajern se bori za ulazak u TOP 8, dok je Crvena zvezda izgubila tu šansu. Trener bavarskog tima ističe da se njegov tim fokusira na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmicu, a ne na razmišljanja o tabeli.

Uprkos svim izazovima zbog pandemije, ova sezona Evrolige je fantastična. Svaka utakmica je tako tesna i rezultatski bliska i jako važna. Vreme je da se ponovo fokusiramo an sebe i da dižemo naš nivo igre iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu. Ne bi trebalo da gledamo na tabelu, već na naredni korak, a to znači da treba da se fokusiramo na našu utakmicu u Beogradu", rekao je Trinkijeri.

O meču protiv Zvezde pričao je i Di DŽej Sili, bivši košarkaš Radničkog iz Kragujevca.

"Želimo da dobijemo svaku utakmicu, posebno u Evroligi. Posebno jer imamo šansu za plej-of. Fokusirani smo na meč u Beogradu. Protiv Asvela nismo našli naš ofanzivni ritam, nećemo dopustiti da nam se to dogodi protiv Zvezde", rekao je Sili.

Utakmica je na programu sutra (utorak) od 20 časova i 45 minuta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.