Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2021, 14:17

Trinkijeri: Pobedili smo Olimpiju sa 3:1 u četvrtfinalu Evrolige, zaslužili smo Fajnal for

Italijanski stručnjak zadovoljan i pored toga što je njegov tim eliminisan u četvrtfinalu Evrolige

Plasmanom u plej-of Evrolige aktuelna generacija Bajerna ušla je u istoriju kao prva kojoj je to pošlo za rukom. Trener Adrea Trinkijeri smatra da je njegov tim ipak mogao da napravi bar još korak više, odnosno da je zaslužio da se plasira na Fajnal for posle četvrtfinalne serije protiv Olimpije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koja je završena sa 3:2 u korist milanskog tima.

"Prva utakmica koju smo izgubili mogla bi da ubije bilo koji tim na svetu. Može da ubije slona. Najveći uspeh je bio odlazak tamo na petu utakmicu posle tog poraza. U osnovi, mi smo pobedili. Samo jedan meč nije završen na pravi način. To se dešava, mi smo ljudi", rekao je Trinkijeri.

Bajern je u drugoj utakmici, takođe odigranoj u Milanu izgledao drugačije, ali...

"Ipak smo se borili. U takvoj situaciji obično izgubite 30 poena razlike u drugoj utakmici, uvek je tako ako pogledate istoriju (plej-ofa). Dakle, prema mom mišljenju, pobedili smo sa 3-1 u seriji. Ali to je druga stvar. Moram da budem racionalan, da shvatim koliki je bio naš napor da na taj način pobedimo dve utakmice zaredom sa dva beka van tima, kada je Olimpijina snaga baš na bekovskim pozicijama."

Italijanski stručnajk je rekao da je zahvalan i srećan posle svega.

"Ne gledam šta smo dobili, već ono što smo zaslužili. Kada se pogleda kako smo igrali, zaslužili smo poštovanje i odlazak na Fajnal for. Ovo je dovoljno za opstanak", dodao je Trinkijeri

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Trinkijeri: Pobedili smo Olimpiju 3:1 – zaslužili smo F4

Izvor: B92, 10.Maj.2021

Trener Bajerna Andrea Trinkijeri rekao je da je njegova ekipa zaslužila plasman na F4 Evrolige...Bajern je poražen u majstorici od Armani Milana i ispali su u četvrtfinalu...Trinkijeri smatra da je njegov tim bio bolji i da su zaslužili Fajnal-for..."Po mom mišljenju, mi smo tu seriju (protiv Armanija)...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.