Trifa dobio igrača za Top 16

Izvor: S media, 02.Jan.2011, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifa dobio igrača za Top 16

Samo nekoliko dana posle odlaska Šarunasa Jasikevičiusa, uprava kluba koji sa klupe predvodi Aleksandar Trifunović dovela je novog igrača.

Reprezentativac Litvanije, Simas Jasaitis, stigao je u Lietuvos Ritas iz Galatasaraja, u kojem je proveo godinu dana nakon odlaska iz Huventuda.

Podsećamo, Jasikevičius je pre dva dana napustio Lietuvos i potpisao ugovor sa Fenerbahčeom, a čelnici litvanskog kluba odmah su reagovali i "pazarili" u Istanbulu. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

S media rezime: Partizan profesorski, ostali loši đaci

CSKA prosledio Marjanovića

Gist: Našao sam dom

Lietuvos je u poslednjem kolu prve faze Evrolige obezbedio plasman u Top 16, pobedivši ubedljivo Cibonu u Zagrebu, ali je imao i pomoć Fenerbahčea, koji je pobedom nad Šoleom upotpunila rasplet situacije u kojem Trifunovićevi izabranici idu dalje.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Litvanija

Nastavak na S media...






Povezane vesti

I Slovenac stiže u Real

Izvor: Sportal.rs, 03.Jan.2011, 13:09

Ni Bešiktaš, ni Fenerbahče, već madridski Real. Ovako bi u kratkom trebali da piše u biografiji mladog slovenačkog centra, Mirze Begića, koji je nekoliko dana pred Novu godinu napustio redove litvanskog Žalgirisa sa kojim je obezbedio plasman u Top 16 Evrolige.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.