Izvor: MozzartSport.com, 26.Apr.2021, 18:58

Tresla se gora, rodio se miš: Svi klubovi Evrolige uz Bertomeua

Neće biti nikakvih drastičnih promena

Tresla se gora, rodio se miš! Tako se u najkraćim crtama može opisati ishod sastanka klubova sa čelnicima Evrolige gde se šuškalo čak i o smeni Đordija Bertomeua, a na kraju se nije dogodilo – ništa. Tačnije, ništa što bi bilo iole vredno pomena.

Utorak, 19.00: (3,50) Real Madrid (16,0) Efes (1,35)

Posle “tajnog“ sastanka sedam timova sa dugogodišnjom licencom (Olimpijakos, Panatinaikos, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << CSKA, Anadolu Efes, Olimpija Milano, Makabi i Žalgiris) gde se navodno izrazilo ozbiljno nezadovoljstvo zbog pojedinih finansijskih poteza čelnika Evrolige, Đordi Bertomeu ne samo da je ostao siguran na svojoj poziciji, već je dobio maksimalnu podršku svih klubova da nastavi dalje sa onim što radi. Iako je španski biznismen označen kao jedan od glavnih krivaca za gubitke koje su neki klubovi pretrpeli u periodu pandemijske krize...

Kako je objašnjeno u šturom saopštenju Evrolige, svih 11 klubova su maksimalno posvećeni daljem razvoju takmičenja pod sadašnjim okvirima, ali i podizanju kvaliteta na sledeći nivo. Jedina poznata novost u odnosu na dosadašnji rad Evrolige je da će 11 klubova sa decenijskom licencom biti dodatno integrisani u strukturu takmičenja, što će biti ozvaničeno na sledećem sastanku ECA.

Dakle, na zapadu ništa novo...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.