Trener Efesa pred smenom

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 22:29

Trener Efesa pred smenom

Trener Anadolu Efesa Erdem Džan nalazi se pred otkazom posle serije loših rezultata u Evroligi, javljaju turski mediji.

Uprava kluba je pred Džana postavila ultimatum - ukoliko ekipa izgubi i meč sa Realom u Madridu (petak) uslediće potraga za novim trenerom.

Efes je u seriji od pet poraza u Evroligi.

Ukupno, ekipa ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učinak od sedam pobeda i 11 poraza i nalazi se u donjoj polovini tabele.

Ovakve rezultate rukovodstvo istanbulskog kluba nije više spremno da toleriše, a Džanu ne pomaže previše ni činjenica da je Efes trenutno prvi u turskom šampionatu sa učinkom 12-2.

Meč sa Realom, pišu i pojedini tamošnji insajderi, biće mu poslednja šansa da sačuva poziciju.

Efes je, podsetimo, letos doveo Džana nakon što je trofejni Ergin Ataman preuzeo Panatinaikos. Džan je renovirao tim, osvežio roster međutim do sada nije ubedio poslodavce da je najbolji čovek za mesto trenera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.