Trener Barselone: Uživanje je igrati ovde

Izvor: B92, 17.Okt.2023, 21:09

Trener Barselone: Uživanje je igrati ovde

Trener Barselone Rođer Grimau govorio je na konferenciji za medije nakon pobede njegove ekipe nad Partizanom (83:92) u trećem kolu Evrolige.

Katalonski tim je kontrolisao čitav meč i na kraju upisao i treći trijumf iz isto toliko mečeva u kontinentalnom takmičenju.

"Odigrali smo odličnu utakmicu. Bili smo dobri u prvoj četvrtini, to je uticalo dosta na utakmicu. U trećoj četvrtini smo odigrali dosta koncentrisano, znali smo da će pokušati da pruže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veliki otpor", rekao je Grimau u uvodnoj reči.

Imala je Barselona sedam ofanzivnih skokova više.

"Kontrolisali smo skok i mislim da je to bilo ključno. Bili smo dobri na skoku i u odbrani i u napadu i to je jako bitno za tim", dodao je Grimau.

Prokomentarisao je i gotovo 20.000 navijača u "Štark Areni".

"Atmosfera je bila neverovatna i pravo je uživanje igrati ovde. Volim Pionir i igranje tamo, ali ovo ovde je zaista nešto neverovatno. Što se tiče sudija, to nikad ne komentarišem, neću ni sada", ističe Grimau.

Zadovoljan je kako njegov tim napreduje od kako je on na klupi zamenio Šarunasa Jasikevičijusa.



"Zaista sam srećan, nismo imali mnogo vremena pre sezone i da smo dosta napredovali posebno tokom poslednjeg meseca"
, zaključio je Grimau.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.