Top 10 transfera koji su odjeknuli u Evroligi

Izvor: B92, 08.Avg.2023, 16:38

Top 10 transfera koji su odjeknuli u Evroligi

Mnoge transfer bombe odjeknule su ovog leta na košarkaškoj pijaci u Evropi, a Jurohups napravio je listu najzvučnijih pojačanja u Evroligi.

Ovaj košarkaški portal tradicionalno bira najbolje poteze u prelaznom roku, a Jurohups ističe da je na ovoj Top 10 listi morao da da izostavi dolazak Miloša Teodosicá i Šabaza Nejpira u Zvezdu, Luke Vildose u Panatinaikos, Sertača Šanlija i Raula Neta u Fenerbahče.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Na 10. mestu je dolazak Nikole Milutinova u Olimpijakos iz CSKA, sledi transfer Džabari Parkera u Barselonu, dok je na 8. poziciji potpis Matijasa Lesora za grčki Panatinaikos.

Sedmi najzvučniji tranfser bio jedolazak Darijusa Tompsona iz Baskonije u Efes, a potom sledi povratak Argentinaca Fakunda Kampaca u Real Madrid nakon sezone u Crvenoj zvezdi.

Na petoj pozciji je prelazak Huanča Ernangomesa u Panatinaikos, a na četvrtom mestu je Nikola Mirotić i njegov transfer u Olimpiju iz Milana.

Odlukom da Olimpijakos zameni Panatinaikosom, Kostas Slukas je dobio treću poziciju na ovoj listi, a ispred njega je Vili Ernangomes koji je iz NBA lige stigao u Barselonu.

Transfer koji je najviše zatresao evropski kontinet jeste angažman Kembe Vokera u Monaku, koji je posle Dalasa izabrao da igra Evroligu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Top 10 transfera koji su odjeknuli u Evroligi

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2023

Ovog ljeta desili su se neki bitniji transferi na košarkaškom polju u Evropi, a Jurohups je objavio listu najjačih pojačanja u Evroligi

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.