To bi mogla da bude jedna od najvećih stvari u mojoj karijeri

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 19:46

"To bi mogla da bude jedna od najvećih stvari u mojoj karijeri"

Do završnog turnira Evrolige u Kaunasu ostalo je još tri dana, kada će se igrati polufinalni dueli u Žalgirio areni.

U prvom polufinalu Olimpijakos i Monako igraju u petak od 17 sati, dok će se košarkaši Barselone i Real Madirda sastati od 20 časova.

Za katalonski tim i trenera Šarunasa Jasikevičiusa ovo je treći uzastopni F4, a Barselona je do četri najbolja tima ove sezone došla nakon što je "pometlala" Žagiris u četvrfinalu sa 3-0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Tim i ja se osećamo veoma dobro i u dobroj formi. Ušli smo na fajnal for sa 3-0, što je u poređenju sa prošlom godinom dobar rezultat za nas. Ali posao nije završen, generalno se osećamo odlično", rekao je košarkaš Barselone Rokas Jokubaitis.

U odnosu na sve ekipe, Basrelona je imala više vremena za odomor i pripremu, jer su preostala tri učesnika do F4 došla posle majstorice.

"Uvek je lepo malo se odmoriti i ne igrati četrvtu ili petu utakmicu. Uvek je bolje završiti seriju ranije, za bolji oporavak i odmor nekih igrača u domaćoj ligi. Mislim da smo se nadali tom rezultatu, bolje je i za ekipu i za sve, da dobijemo više vremena da se pripremimo za završnu fazu".

Barselona na evroligašku titulu čeka od 2010. godine, a Jokubaitis bi mogao da do prve titule u EL do]e u svojoj domovini u u hali gde je proveo deo svoje karijre.

"To bi bilo neverovatno. Ne mogu da zamislim kako bi se to osećalo. To bi mogla da bude jedna od najvećih stvari u mojoj karijeri", rekao je Jokubaitis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.