Teodosić dobio dva meča suspenzije zbog vređanja sudija, a Jabusele...

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 18:34

"Teodosić dobio dva meča suspenzije zbog vređanja sudija, a Jabusele..."

Evroliga podelila je kazne Reaku i Partizanu zbog nemilih scena na drugom meču plej-of serije, koji je završen tučom.

Osim novčanih sankcija, suspenzije su zaradila četiri igrača, Gabrijel Dek i Matsijas Lesor po jednu utakmicu, Kevnin Panter dve, a Geršon Jasusele pet, zbog rvačkog zahvata i obaranja Dantea Egzuma.

Partizan vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2-0 u seriji, ali deluje da je drugi meč bio Pirova pobeda, jer su po kaznama Evrolige crno-beli gore prošli.

Novinar Jurohupsa Čezare Milanti imao je zanimljivo poređenje sankcije za Jabuselea i one koju je Miloš Tedosić, košarkaš Virtusa dobio prošle godine zbog verbalne rasprave sa sudijama.

"Miloš Teodosić je suspendovan na dve utakmice još u novembru zbog uvrede sudije na utakmici između Virtusa i Efesa. Tri utakmice manje od Geršona Jabuselea", napisao je Milanti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši košarkaš Zvezde: Nije fer, ugrozili su šanse Partizana

Izvor: B92, 28.Apr.2023

Bivši košarkaš Crvene zvezde Dilan Enis smatra da je Partizan oštećen nakon kazni koje je Evroliga izrekla crno-belima i Realu...Kanađaninu smeta što je Kevin Panter kažnjen sa dve utakmice suspenzije, pa bi tako mogao da propusti prvi meč polufinala ukoliko Partizan slavi i u trećem meču...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.