Teodosić: Možda nije sve u sreći

Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Možda nije sve u sreći

"Nisam siguran šta je", kaže Srbin posle još jednog poraza od Olimpijakosa na F4

Ni 23 poena Miloša Teodosića nisu bili dovoljni Armejcima da obore Olimpijakos u polufinalu Evrolige.

Ovo je bio treći put u poslednjih pet utakmica da CSKA sa reprezentativcem Srbije u timu gubi od atinskog kluba na F4 turnirima pa je i sam Teodosić morao da prizna da možda nije sve u sreći.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
“Olimpijakos je stvarno dobar tim. Uspeli su da se vrate, nikad se ne predaju. Moramo da im čestitamo. Ponosan sam na svoj tim, zbog svega što smo uradili tokom sezone, kao i na ovom meču. Možda nismo imali ni sreće, ali možda više nije u pitanju ni sreća, možda sve dolazi ‘odozgo’, ali nisam siguran šta je”, rekao je Teodosić.

Srpski as smatra da je CSKA igrao jako dobro tokom većeg dela meča.

"Iskreno, ne znam šta bih vam rekao posle novog poraza od Olimpijakosa. Borili smo se tokom svih 40 minuta, ali smo na kraju poraženi i to ne od trećeligaške ekipe, već od ozbiljnog tima kakav je ovaj atinski”, zaključio je Miloš Teodosić.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.