Teo predvodio CSKA do nove pobede!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo predvodio CSKA do nove pobede!

Nova pobeda Moskovljana za prvo mesto na tabeli grupe F.

Košarkaši moskosvskog CSKA pobedili su na svom parketu ekipu Laboral Kuće rezultatom 90:78 (20:14, 20:12, 28:30, 22).

Ovim trijumfom CSKA je ponovo preuzeo prvo mesto na tabeli grupe F Evrolige u direktnom okršaju sa španskom ekipom sa kojom je do danas delio lidersku poziciju.

Takođe, treba napomenuti da CSKA ovom pobedom ima i bolji međusobni susret od Laborala, koji je na svom terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slavio sa +10.

U moskovskoj ekipi najefikasniji je bio De Kolo sa 19 poena, jedan manje ubacio je Higins, Vorončevič je dodao 17, kao i naš Miloš Teodosić koji je u finišu i prelomio utakmicu sa pet vezanih poena.

U taboru Laborala, bolji od ostalih bio je Hanga sa 19 poena, a pored njega dvocifreni su bili Kozer sa 11 i Burusis i Adams sa 10.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Teo i Bogdan odlični u pobedama CSKA i Fenera, slavio i PAO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2016

Nova pobeda Moskovljana za prvo mesto na tabeli grupe F. Košarkaši moskovskog CSKA pobedili su na svom parketu ekipu Laboral Kuće rezultatom 90:78 (20:14, 20:12, 28:30, 22)...Ovim trijumfom CSKA je ponovo preuzeo prvo mesto na tabeli grupe F Evrolige u direktnom okršaju sa španskom ekipom sa kojom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.