Te sitnice pobedu znače, ovo je izjava Dušana Alimpijevića

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2017, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Te sitnice pobedu znače, ovo je izjava Dušana Alimpijevića

Trener Crvene zvezde je imao razloga za zadovoljstvo uprkos porazu u Kaunasu.

Start Evrolige je doneo i prvi poraz Crvene zvezde, naš aktuelni šampion je izgubio od Žalgirisa u Kaunasu rezultatom 78:76.

Dosta detalja je ostavljeno na popravku nakon ovog duela, Crvena zvezda će imati težak posao ove sezone, posebno imajući u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vidu da je ova ekipa nova, sa novim trenerom.

Alimpijević je danas bio zadovoljan zalaganjem svojih izabranika, ali nije pojedinim detaljima.

"Detalji su odlučili meč danas, a jedan od detalja je i građenje pod košem. Mučili smo se u prvom poluvremenu u tom segmentu", rekao je Alimpijević.

Pohvalio je i sjajnu atmosferu koju prave navijači Žalgirisa kojih je danas bilo oko 14 hiljada.

"U ovoj hali je jako teško igrati, ali mi je drago zbog načina na koji smo odigrali ovaj meč. Imam petoricu igrača koji nemaju iskustvo igranja u Evroligi. Čestitam Jasikevičijusu na pobedu", istakao je srpski stručnjak kome je ovo takođe bila prva utakmica na klupi jednog tima u okviru Evrolige.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.