TRILER U PIONIRU: Zvezda SRUŠILA ponos Izraela u grotlu Pionira!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2022, 19:28

TRILER U PIONIRU: Zvezda SRUŠILA "ponos Izraela" u grotlu Pionira!

Meč 10. kola Evrolige...

Beogradska Crvena zvezda u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" savladala ekipu Makabi iz Tel Aviva, nakon velike borbe i drame do poslednje sekunde meča, rezultat je na kraju iznosio 69:68, u okviru desetog kola Evrolige.

U listu strelaca upisali su se čak sedam različitih strelaca Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo u prvih 10 minuta što je samo pokazatelj dobre ofanzive crveno-belih.

Igrala je ekipa Duška Ivanovića fenomenalno u prvoj četvrtini, blistala u svakom segmentu igre, a sve je išlo kako treba za crveno-bele koji su u izuzetnom naletu.

Lorenco Braun je imao dobrodošlicu u "Pionir", pogađao je kada je to bilo bitno za njegov tim, a valja napomenuti dobru rolu Holanda i Martina u redovima crveno-belih.

Awesome connection Ivanovic - Mitrovic 29:20 🏀#kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTeam pic.twitter.com/oD76TUfjXu

— KK Crvena zvezda mts (@kkcrvenazvezda) November 24, 2022

Zvezda je povela sa 27:18 na kraju četvrtine trojkom Petruševa, a posle trojke Ivanovića Zvezda je imala i plus 10 poena na startu druge deonice.

A smooth finish by @HassTheGreat 34:27 #kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTeam pic.twitter.com/1bUL8kVT1e

— KK Crvena zvezda mts (@kkcrvenazvezda) November 24, 2022

Makabi je imao jedan nalet, ali je meč usporen, čini se da je i Duško Ivanović imao udela u tome, a Zvezda je imala 7 poena viška posle poena Ognjena Dobrića (36:29) i taj rezultat je bio na snazi preko tri minuta, sve do kraja poluvremena.

Nedovic for eruption! 60:54 🤩#kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTeam pic.twitter.com/aVMQovKIOt

— KK Crvena zvezda mts (@kkcrvenazvezda) November 24, 2022

.@OgnjenDobric easy two points! 68:60 🏀#kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTeam pic.twitter.com/RDxEl3pYZk

— KK Crvena zvezda mts (@kkcrvenazvezda) November 24, 2022

CRVENA ZVEZDA - MAKABI 36:29

Dvorana: Aleksandar Nikolić

Sudije: Latiševs, Difalah, Racjs

CRVENA ZVEZDA: Bentil 9, Dobrić 5, Kuzmić 2, Lazić, Vildoza 6, Holand 4, Ivanović 3, Marković, Martin 5, Mitrović 2, Nedović 12, Petrušev 5

MAKABI TEL AVIV: Boldvin 4, Braun 23, Hiliard 2, Pojtres , Sorkin 16, Adams, Kolons 3, Dibartolomeo, Holins, Martin, Nebo 3, Pnini

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.