TRENER BARSE POHVALIO ZVEZDU: Oni su odličan tim, očekivali smo ovakvu utakmicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 00:01

TRENER BARSE POHVALIO ZVEZDU: Oni su odličan tim, očekivali smo ovakvu utakmicu

Katalonci upisali šestu pobedu u Evroligi.

Trener Barselone Rodžer Grimau bio je zadovoljan posle pobede nad Crvenom zvezdom (86:81) u sedmom kolu Evrolige, ali je i pohvalio igru protivnika.

- Zvezda je odličan tim, sa sjajnim igračima, imali smo mnogo problema u sa njihovim ofanzivnim skokom, ali pokazali smo karakter, imali smo i navijače iza sebe da dobijemo ovaj meč. Ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evroliga, svaki meč je ovakav, nema lakih utakmica tako da sam veoma srećan što smo pobedili u jednom ovakvom meču na našem terenu. Očekivali smo ovakvu utakmicu - rekao je Grimau.

Barsa je ostvarila šestu pobedu u elitnom takmičenju, dok su beogradski crveno-beli ubeležili peti poraz.

Tim Rodžera Grimau naredni meč u Evroligi igra u sredu protiv Baskonije u Vitoriji. Zvezda u utorak dočekuje Fenerbahče.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.