TOP 16: Makabi čeka Zvezdu sa porazom

Izvor: Mondo, 31.Dec.2014, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOP 16: Makabi čeka Zvezdu sa porazom

Gosti vodili u Atini do pet minuta pred kraj, ali je Panatinaikos upisao pobedu.

Foto: Guliver/Getty images/David Ramos

Navijači Panatinaikosa radovali su se na startu Top 16 faze Evrolige, iako nije delovalo da će biti tako.

Makabi je dugo vodio u Atini, čak i 14 razlike (32:18), ali je na kraju poražen - 76:83.

Domaći košarkaši prvi put su poveli pet minuta pre kraja (70:68) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i umeli su to da pretvore u pobedu.

Ova vest neće mnogo radovati navijače Crvene zvezde Telekom, pošto crveno-beli u drugom kolu, posle duela sa Real Madridom 2. januara u Beogradu, putuju u Izrael (8. januara).

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

EL: PAO u finišu slomio Makabi

Izvor: B92, 31.Dec.2014

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u Atini sa 83:76 u prvoj rundi E grupe Top 16 faze Evrolige...Domaće je predvodio Esteban Batista sa 16 poena (6-9 iz igre) i 6 skokova, Džejms Gist i Ej-Džej Sloter upisali su po 15 poena, a odličan je bio bivši košarkaš Crvene zvezde Demarkus Nelson...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.