Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO SE I OČEKIVALO: Dvorana ‘Aleksandar Nikolić’ je puna, Makabi čeka ‘pakao’ (VIDEO)

Utakmica Evrolige između Crvene zvezde i Makabija samo što nije počela, a dvorana ‘Aleksdnar Nikolić’ je dubke puna i na nogama.

Delije su spremile pakao za ‘ponos Izraela’. Po prvi put tradicionalno zviždanje himni Evrolige je zamenila pesma ‘Najviše na svetu’. Pogledajte atmosferu sa zagrevanja pred početak utakmice i predstavljanje ekipa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (Izvor: YouTube/HotSport/DS)

(Izvor: YouTube/HotSport/SN)
The post TO SE I OČEKIVALO: Dvorana ‘Aleksandar Nikolić’ je puna, Makabi čeka ‘pakao’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PSIHOPATA: Brutalno prebio sudiju, upozoravamo da su scene jezive (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Dec.2016, 11:41

Neverovatan snimak nam stiže sa utakmice San Hosea i Miralbuena gde je igrač gostiju brutalno prebio 18-godišnjeg sudiju.. . Sredinom prvog poluvremena je sudija svirao penal za San Hose i isključio golamana gostiju. To se nije svidelo igraču Miralbuena i fizički je nasrnuo na arbitra. Zadao mu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.