Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKO VREME U FENERU: Novi poraz usled velike greške Nikole Kalinića (VIDEO)

Košarkaši Fenerbahčea poraženi su od Konje u okviru turskog košarkaškog prvenstva rezultatom 74:73 (18:11, 13:15, 23:25, 19:23).

Posle više nego ubedljivog poraza od Strazbura u drugom kolu Evrolige, Fenerbahče je nastavio sa lošim igrama, ovog puta i u turskom prvenstvu. Novi poraz usledio je od autsajdera na ovom meču Konje i to na domaćem terenu rezultatom 74:73.
Odluka je pala u poslednjim trenucima, a tragičar Fenerbahčea bio je bivši košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde Nikola Kalinić, koji je u poslednjoj sekundi napravio faul pri šutu za tri poena nad šuterom gostiju Takerom, a on je ubacio dva od tri za pobedu svog tima.
Ostao je još jedan sekund za napad tima Željka Obradovića, ali je ponovo Kalinić očajno izveo aut sa strane i poklonio loptu, ujedno i pobedu ekipi Konje.

(Izvor: youtube / Basket Severim)
Na ovom meču najefikasniji je bio upravo meč-viner u ekipi Konje Taker sa 19 poena, a na drugoj strani parirao mu je Judo sa 17 postignutih koševa. Jan Veseli postigao je 13, Slukas poen manje, dok je Kalinić meč završio sa tri poena i šest skokova.
Već u petak Fenerbahče dočekuje Real Madrid u derbiju trećeg kola Evrolige.
The post TEŠKO VREME U FENERU: Novi poraz usled velike greške Nikole Kalinića (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.