TEODOSIĆ NEĆE IGRATI PROTIV SVOJE ZVEZDE: Olakšan posao za crveno-bele u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 13:22

TEODOSIĆ NEĆE IGRATI PROTIV SVOJE ZVEZDE: Olakšan posao za crveno-bele u Evroligi

Meč je na programu u petak.

KK Crvena zvezda je u velikom naletu od kada je na klupu seo Duško Ivanović. Sada košarkaše crveno belih čeka meč sa Virtusom, a srpski plej i veliki fan Zvezde Miloš Teodosić zbog suspenzije neće biti u sastavu Italijana za utakmicu koja se igra u hali "Aleksandar Nikolić" u petak od 18 sati u okviru 11. kola Evrolige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Srpski plejmejker kažnjen je sa dve utakmice neigranja zbog napada na slovenačkog sudiju Damira Javora na utakmici protiv turskog Efesa u desetom kolu Evrolige.

Zvezda je u sjajnoj seriji od tri vezane evroligaške pobede i na skoru je od četiri pobede i šest poraza. Virtus ima identičan učinak nakon 10 odigranih kola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evroliga suspendovala Teodosića, ne igra protiv Crvene zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2022

Disciplinska komisija Evrolige suspendovala je košarkaša Virtusa iz Bolonje i nekadašnjeg srpskog reprezentativca Miloša Teodosića na dve utakmice, saopšteno je danas...U saopštenju se navodi da je Teodosić suspendovan zbog toga što je pokazao nepoštovanje prema sudijama na utakmici protiv...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kao i posle Makabija, Crvena zvezda obezbedila prenos meča Srbija – Švajcarska odmah nakom duela sa Virtusom u Pioniru

Izvor: Danas, 30.Nov.2022

Serija od pet pobeda trebalo bi da bude najbolja moguća pozivnica navijačima Crvene zvezde da u petak ispune halu "Aleksandar Nikolić" i time pomognu Branku Laziću i saigračima u duelu sa bolonjskim Virtusom (18.00). Odmah nakon meča, pristalice crveno-belih moći će da bodre i fudbalere Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.