Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 01:30

TABELA EL

Večerašnjim utakmicama kompletirano je 27. kolo Evrolige posle kog su neke stvari oko plasmana u Top 10 postale nešto jasnije.
Iako je vezao dva uzastopna poraza, Real je i dalje usamljen na prvom mestu na tabeli i realno je da sa te pozicije i uđe u plej-of.
Poražena je i drugoplasirana Barselona koja je na svom terenu izgubila od Monaka, ali i Katalonci imaju odličnu zalihu, pa im taj poraz nije ugrozio drugo mesto.
Panatinaikos, Monako, Virtus sa po 17 i Olimpijakos >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i Fenerbahče sa po 16 pobeda zauzimaju od treće do sedme pozicije i po svemu sudeći, ove timove ćemo gledati u nokaut fazi takmičenja.
Kako sada stoje stvari, najzanimljivija će biti borba za preostala tri mesta u Top 10, a glavni kandidati da se nađu na nekoj od tih pozicija su Baskonija, Makabi sa po 14 i Partizan i Valensija sa po 13 ostvarenih pobeda.
Međutim, sada im ozbiljna pretnja postaje Bajern, koji posle pobede nad Crvenom zvezdom ima skor 12-15. Pogotovo je pretnja za Partizan koji je oba puta poražen od Bajerna, pa crno-belima nikako ne bi odgovaralo da na kraju imaju isti broj pobeda sa ekipom iz Minhena.
Armani Milano, Žalgiris i Efes su se najnovijim porazima značajno udalj

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.