Izvor: Piplmetar.rs, 11.Mar.2024, 18:30

Svi povređeni igrači vraćaju se treninzima: Evo koliko su dugo van terena

11/03/24 | 17:20
 ≫ 
17:29




S. P.


Ovo bi trebalo da bude dobro za pripremu pred kraj sezone

Foto: Nikola Tomić


Bliži se kraj sezone, a dolaze i najvažnije utakmice u borbi za bitan trofej ABA lige, koji sigurno vodi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Evroligu. Iz Crvene zvezde stižu dobre vesti, uskoro bi trebali da na teren da se vrati povređeni igrači.
Trener Janis Sferopulos je otkrio kako su sva tri povređena igrača, Miloš Teodosić, Nikola Topić i Trej Tompkins ponovo krenuli da treniraju.
– Sva trojica rade individualno, ali ne mogu da preciziram njihov povratak. Zavisi od medicinskog tima koji ih redovno prati – rekao je Sferopulos.
Miloš Teodosić je poslednji put bio na terenu u meču protiv Budućnosti 5. februara. Na tom meču je odigrao 19 minuta i postigao osam poena i četiri asistencije.
Nikola Topić se povredio na Večitom derbiju 4. januara, a tada nije puno vremena proveo na terenu. Bio je 12 minuta na terenu i postigao tri poena, dva skoka i tri asistencije.
Trej Tompkins je poslednji put zvaničnu utakmicu igrao 18. aprila prošle godine, pa i dalje čeka na prve minute u Zvezdinom dresu.
(Telegraf.rs)


Video: Zvezda u NBA stilu pregazila Krku za novi rekord kluba

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Trener Crvene zvezde progovorio o povređenim igračima!

Izvor: HotSport.rs, 11.Mar.2024

Čini se da će biti spremni za plej-of ABA lige Sezona ABA lige bliži se kraju, a borba za prestižni trofej postaje sve uzbuđujuća. Crvena zvezda pruža ohrabrujuće vesti svojim navijačima, najavljujući skori povratak ključnih igrača koji su se oporavljali od povreda. Trener Janis Sferopulos...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.