Svi poeni Kabokla na jednom mestu – pamtiće se debi Brazilca u Evroligi VIDEO

Izvor: B92, 16.Nov.2023, 00:38

Svi poeni Kabokla na jednom mestu – pamtiće se debi Brazilca u Evroligi VIDEO

Bruno Kaboklo zablistao je već u prvoj utakmici u Evroligi, vratio je Partizan iz nokdauna, učinio sve da meč uvede u egal, ali nije nagrađen pobedom.

Brazilac je za 19:51 minuta u igri postigao 19 poena, bio je najefikasniji u poraženom timu uz samo jedan promašaj iz igre.

Za dva je šutirao 3/3, za tri 3/4, za jedan 4/4, imao je i dva skoka.

Sada je malo jasnije zbog čega je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan uporno "jurio" Brazilca i insistirao na njegovom dovođenju - dobio je košgetersku mašinu. Makar je takav utisak nakon meča u Minhenu.

Ako se "po jutru dan poznaje" Kaboklo može doneti mnogo crno-belima.

Pokazao je veliku raznovrsnost u igri, u reketu i van njega, impresionirao je mirnoćom u šutu za tri poena (tri trojke, tri uzastopne, ubacio sa gotovo istog mesta).

Bacio je navijače Partizana u delirijum no saigrači ga ovog puta nisu najbolje napadački ispratili. Partizanu je za više u Minhenu bio potreban još jedan raspoložen šuter.

U svakom slučaju, pamtiće se sjajan debi Brazilca u elitnom takmičenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.