Svejedno je!

Izvor: Glas javnosti, 08.Jun.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svejedno je!

Prošla je i deseta godina od kako je Crvena zvezda poslednji put bila šampion, dok se Partizan već deveti put zaredom plasirao u finale plej-ofa. Posle dva trijumfa u polufinalnoj seriji plej-ofa nad košarkašima „crveno-belih“ (73:93, 89:80) aktuelni šampion, Partizan, posle 17. pobede protiv večitog rivala u poslednjih 18 mečeva, nalazi se na tri koraka od sedme uzastopne titule i novog plasmana u Evroligu.

Trener Partizana Duško Vujošević izrazio je zadovoljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ostvarenim pobedom, ali je napomenuo da je od svojih izabranika očekivao bolji pristup utakmici.

- Nedostajao nam je kontinuitet u igri, kao i neophodan stepen angažovanja tokom celog meča - rekao je Vujošević i dodao da će, u finalnoj seriji, njegovi izabranici morati da igraju daleko borbenije. - Zvezda je odigrala muški, čvrsto, a mi smo bili previše nervozni i to je nešto što moramo da ispravimo. Nezadovoljan sam praznim minutima. Nedopustivo je da tri minuta pre kraja imamo 20 razlike, a minut pre kraja šest.

Posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća, NLB lige i plasmana u četvrtfinale Evrolige, šampioni sa 6:0 u večitim derbijima čekaju protivnika iz pobednika iz majstorice između FMP Železnika i Hemofarma, gde će imati prednost domaćeg terena.

- Nije bitno da li će nam u finalu biti protivnik FMP ili Hemofarm. Bitno je da se skoncentrišemo na našu igru i uz pomoć navijača osvojimo titulu - rekao je centar Partizana Nikola Peković.

Krilo „crno-belih“ Čedomir Vitkovac deli mišljenje svog saigrača i napominje da je najbitnije da svi igrači budu odmorni i zdravi za finale.

- Sve jedno je s kim ćemo igrati - poručio je Vitkovac.

Novica Veličković, takođe, nije hteo da komentariše eventualnog rivala u finalu plej-ofa.

- Zna se šta je naš cilj - decidan je Veličković.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.