Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jan.2024, 19:30

Suspenzija zbog kokaina, prvak Evrolige sa CSKA tri meseca van terena

Ruski košarkaš Nikita Kurbanov suspendovan je tri meseca van parketa, jer je bio pozitivan na kokain.
Komisija za razmatranje slučajeva kršenja antidoping pravila RUSADA, odlučila je da diskvalifikuje ovog 37-godišnjeg košarkaša zbog kršenja antidoping pravila, a sve to od datuma odluke koji je bio donesen 10. januara 2024. godine.
„RUSADA je odlučila da diskvalifikuje Kurbanova na tri meseca zbog povrede ruskih antidoping pravila. Kazna počinje do 10. januara 2024. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ali će se uzeti u obzir i njegova privremena suspenzija koja traje od 20. oktobra 2023. godine“, navodi se u saopštenu RUSADA.
Kurbanov je već privremeno bio suspendovan još u oktobru, tačnije 20. oktobra, 2023. godine, što znači da bi mogao da bude u timu već za vikend, kada njegov tim igra protiv Uralmaša iz Jekaterinburga.
Kurbanov je u CSKA od 2015. godine i osvojio je tri titule Evrolige, čak je bio i k

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.