Sudnji je dan, ali pun sam nade

Izvor: B92, 09.Maj.2023, 09:40

"Sudnji je dan, ali pun sam nade"

Košarkaši Olimpijakosa i Fenerbahčea od 20.30 časova igraju odlučujući meč za plasman na fajnal for Evrolige.

Meč se igra u Pireju, sve karte za ovaj duel su raspodate, a trener grčkog velikana Jorgos Barcokas veruje da njegov tim može do završnice elitnog takmičenja.

"Imamo šansu da prođemo na Fajnal-for i učinićemo sve što možemo da uspemo u tome. Pun sam nade da ćemo uspeti, ali ne smemo zaboraviti da ne igramo sami. Fenerbahče je veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jak i iskusan tim. Imaju iskusan sturčni štab i igrače. Imaju talenat i dubinu na klupi", rekao je Barcokas.

"Nema mnogo šta da se kaže, utorak je sudnji dan! Igraćemo čvrsto, igraćemo intenzivno, hoćemo da uživaamo u igri i sigurno ćemo biti pod pritiskom kao i svi koji igraju ovakve utakmice. Ipak, kao što sam rekao, pun sam nade!", poručio je Barcokas.

Barselona se već plasirala na F4, a kartu za Kaunas, pored Olimpijkosa i Fenera, kroz majstoricu će tražiti i preostala dva četvrfinalana para Real - Partizan i Monako - Makabi.

Ovi mečevi igraju se u sredu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.