Stradanje Efesovo: Kinzijev Nižnji stotkom po Dudi i Krletu!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stradanje Efesovo: Kinzijev Nižnji "stotkom" po Dudi i Krletu!

Dojučerašnji kapiten srpske reprezentacije bio je skoro jedina svetla tačka u turskom timu sa 13 poena, dok je Tarens Kinzi bio sjajan kod Rusa sa tri više

Srbi ostali "zavejani" u Novgorodu! Nižnji je doslovno razmontirao istanbulski Efes u četvrtom kolu Top 16 faze Evrolige - upisavši drugi trijumf u drugoj rundi takmičenja. Nenad Krstić je maltene jedini koji nije razočarao u timu Dušana Ivkovića pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je ubacio 13 poena, dok je s druge strane fenomenalan bio Tarens Kinzi koji je zabeležio tri više.

Praktično svi igrači Nižnjeg bili su na visini zadatka, a najefikasniji u pobedničkom timu bio je Artsiom Parahuski sa 27 poena uz šest skokova.Tejlor Ročesti odigrao je fantastično i meč završio sa 19 poena i čak 15 asistencija, Trej Tompkins upisao je 21 poena i 10 uhvaćenih lopti, dok je pomenuti Kinzi postigao 16. S druge strane, uz pomenutog Krstića jedine svetle tačke bili su Milko Bjelica sa 15 pogodaka i Stefon Lazme sa dva manje.

Obe ekipe sada imaju po dve pobede i dva neuspeha u grupi F, te dele treće mesto sa Fenerbahčeom. U narednom kolu Efes će ugostiti Olimpijakos, a Nižnji ide na teško gostovanje moskovskom CSKA koji je i dalje neporažen u Evroligi.

(FOTO: MN Press, arhiva)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.