Stefana Veljković već misli o EP

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Jun.2011, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefana Veljković već misli o EP

Jedno od najprijatnijih iznenađenja u italijanskoj Seriji A1 bila je Stefana Veljković. Bar tako pišu italijanski mediji, a u klubu su kompletno zadovoljstvo potvrdili mestom u postavi i u narednoj sezoni.
Pored sjajne igre i potvrde talenta, Stefana je iskazala sve svoje igračke kvalitete, a Italijane je oborila s nogu i lepotom, harizmom, elokventnošću.

Po završetku duge i naporne sezone, Stefana je trebalo da se priključi pripremama reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za Evroligu, ali su zdravstveni problemi, koji su se pojavili još tokom klupske sezone, sada kulminirali:
Obavila sam razgovor i sa selektorom Terzićem, koji zna da sam posle naporne sezone morala da nastavim sa terapijama zbog problema sa štitnom žlezdom. Uzimam hormone i ne treniram – kaže Stefana, koja veruje da će se u što kraćem vremenu pridružiti nacionalnom timu.
Doktori su rekli da ne smem da treniram dva meseca, ali je iz dana u dan želja za treningom sve veća. Verujem da ću sa terapijama smanjiti i period pauze i da ću biti spremna bar za Evropsko prvenstvo.
Oseća se u rečima Stefane Veljković ogromna doza samopouzdanja, koju je stekla u svojoj prvoj sezoni u inostranstvu.
Psihički sam zrelija, to sigurno, ali mogu da tvrdim i igrački. Mnogi su rekli da je primetna razlika, da sam napredovala u nekim sitnicama, koje su i te kako važne u našem sportu. Prosto je nemoguće da uz trenera Kapraru ne napredujete – iskrena je talentovana Jagodinka, koja je imala sreće da u našoj zemlji uči od Darka Zakoča, Ratka Pavličevića i Zorana Terzića.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.